NetContent

Tartalom menedzsment

A NetContent tartalomkészítéssel és karbantartással foglalkozik: szövegírást, fotók, infografikák, és videók előállítását egyaránt vállaljuk. Céltól függően gyorsan elavuló és tartós, archiválásra is alkalmas tartalmakat egyaránt készítünk. A szolgáltatás része igény szerint a tartalom menedzsment, vagyis mindaz, ami a tartalmak sikeres publikálásához szükséges: CMS rendszerek telepítése, konfigurálása, karbantartása, reszponzív design, SEO és közösségi média fiókok karbantartása.

A közösség ereje - több agy, több szem, és nagyobb szabadság 

Ingyenes forráskódú CMS rendszerrel, Drupal-lal dolgozunk, és amikor lehet, ingyenes szolgáltatásokat ajánlunk. Hiszünk abban, hogy a sok ember által fejlesztett és karbantartott rendszerekkel nem veszik fel a versenyt azok, amelyeket egy maroknyi ember készít. Ráadásul utóbbi esetben az oldal a fejlesztőitől függ -  szolgáltatóváltással egyszerre általában egy módosításhoz már előről kell kezdeni mindent. Az ingyenes forráskódú rendszerek biztonsági frissítéseit az oldal tulajdonosa maga is telepítheti, és a biztonsági mentéseket is el tudja maga végezni, ha akarja.

Ha lehetséges, ingyenes, illetve csak minimális mértékben módosított design-t, ezen belül kizárólag reszponzív webdesignt ajánlunk és telepítünk. Ennek oka is elsősorban a nagyobb szabadság, amelynek része az is, hogy az oldal tulajdonosa is egyszerűen el tudja végezni a szükséges frissítéseket. Másodsorban az ár: a teljesen egyedi oldalak a legdrágábbak, és véleményünk szerint mikro-és kisvállalkozásoknak, illetve magánembereknek ugyanezt a pénzt elsősorban tartalomra, SEO-ra, illetve az oldal népszerűsítésére, azaz marketingre érdemes elkölteniük. Ráadásul az oldalra feltöltött szöveges és képes tartalom egészen más megjelenést kölcsönözhet a honlapnak, mint ami a design-tól önmagában várható. Az egyedileg fejlesztett designt tehát csak nagy költségvetéssel dolgozó honlapokhoz ajánljuk.

Online oktatás - CMS-ek admin felülete, honlapkészítési alapok, SEO, webes programok, eszközök

A NetContent kiscsoportos és egyéni oktatást is tart, elsősorban online konzultációkkal. Tapasztalataink szerint az egyedi tempójú tanulás válik be a legtöbb embernél, amihez rendszeres egyéni vagy csoportos konzultációt illetve mentorálást igényelnek. Ugyanakkor az idővel szinte mindenki hadilábon áll, az online konzultáció viszont bármikor beiktatható a napirendbe, és nem kell utazni hozzá.

 

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.